Computerhulp

We hebben allemaal wel eens last van irritante foutmeldingen op de computer. Of softwareprogramma’s die ineens niet meer doen wat je van ze gewend bent. Bij dergelijke problemen is er behoefte aan iemand met ervaring. Iemand die binnen een mum van tijd het probleem herkent en naar behoren handelt. Uiteindelijk blijft er dan een opgeschoond, vlot lopend apparaat over! 

Bij ons mag je computerhulp aan huis verwachten. Dit betekent dat je niet moeilijk hoeft te doen met het meenemen van je computer naar een specifieke reparatie- of hulplocatie. In plaats daarvan maken we het je zo gemakkelijk mogelijk. Iedere laptop of desktop kent voor ons geen geheimen. Of het nu een Windows of een Apple computer is, maakt daarbij geen verschil!


Hulp bij problemen met computer

Ondervind je problemen met jouw computer? Laat ons je dan op de volgende manieren helpen: 

Computer sneller maken

Sommige computers worden na langdurig gebruik steeds trager. Het opstarten duurt bijvoorbeeld ellenlang. En wanneer je vervolgens op het internet symbool klikt, kun je een kopje koffie gaan zetten. Er is in de praktijk altijd een reden voor een dergelijk probleem. Wij achterhalen waar dit probleem zit en lossen dit gelijk voor je op. Zo is je computer weer lekker snel en ervaar je geen tijdverlies. 

Computer opschonen

Problemen met computers ontstaan op verschillende manieren. Foutmeldingen stapelen zich op of de computer loopt steeds vaker vast. Vaak staan ze dan vol met onnodige bestanden, die je verder eigenlijk helemaal niet meer nodig hebt. Dit levert een hoop frustratie op. Wij hebben de juiste kennis in huis om je computer een stuk sneller te maken. Door een volledige opschoning loopt je computer binnen de kortste keren weer op rolletjes.

Computer installeren

Na het kopen van een nieuwe computer is de volgende stap om deze te installeren. Je hebt specifieke software nodig om er optimaal gebruik van te maken. Hetzelfde geldt voor de aansluiting van de kabels en een eventuele printer op de juiste manier. Zo is jouw nieuwe aankoop pas echt een succes! 

Behoefte aan een specialist aan huis die je in een handomdraai op weg helpt? Dan staan wij altijd voor je klaar. Met onze hulp aan huis ervaar je binnen de kortste keren hoe fijn deze dienst is. Voor ieder type probleem hebben wij de oplossing. Bovendien zorgt het advies van onze expert ervoor dat je de meeste problemen in de toekomst simpelweg voorkomt. 


Telefoon en Tablet

Telefoon
Werkt je telefoon niet op de manier die je gewend bent? Dan reiken onze smartphone experts de helpende hand uit. Bij alle problemen vinden zij in een handomdraai de juiste oplossing.

Bij een nieuwe telefoon is het vaak de wens om oude foto’s en overige bestanden vanuit de oude telefoon over te zetten. Of bepaalde apps zijn gestopt met werken. We komen zelfs vaak smartphones tegen die ineens niet meer verbinden met wifi. In al deze scenario’s weten onze digitale specialisten meteen wat ze te doen staat.

Tablet
Kom je er met je tablet niet helemaal uit en heb je behoefte aan professionele expertise? Dan vind je bij ons de tablet hulp die je écht verder helpt. Zowel bij iPads als ook voor Android tablets hebben we de relevante kennis in huis. Zo is jouw tablet binnen een mum van tijd weer snel en veilig. De bijbehorende uitleg en tips neem je voor altijd met je mee.


Behoefte aan meer uitleg over het juiste gebruik van een tablet? Dan komt onze tablet hulp goed van pas. Binnen de kortste keren heb je een Android tablet of iPad pas echt door. Je voorkomt daarmee de bekende valkuilen en je profiteert maximaal van deze innovatieve apparatuur. Een tablet kent na onze hulp voor jou geen geheimen meer.


Printer en E-mail

Printer
Een printer is geweldig wanneer deze werkt. Zijn er problemen ontstaan? Dan is het een bron van irritatie. Foutmeldingen of installatieproblemen komen bij printers nogal eens voor. In dat geval is er behoefte aan een specialist op dit gebied. Iemand die precies weet waarom bepaalde problemen zich voordoen. En misschien nog wel belangrijker; hoe deze problemen opgelost dienen te worden. Onze experts weten alles over printers van HP, Epson, Canon en overige grote én kleinere merken. Ongeacht het merk printer bieden wij dus de uitkomst.

E-mail
Ervaar je momenteel problemen met je e-mail? Loop je bijvoorbeeld belangrijke berichten mis in je inbox? Of ontvang je geregeld foutmeldingen bij het verzenden van een mailtje? Dan gaan wij graag voor je op zoek naar de kern van het probleem. Vervolgens lossen we deze direct op, zodat jouw e-mail weer volledig naar behoren werkt.


Maak een afspraak

Bij iedere vraag of probleem komen we graag bij je langs om de situatie te verhelpen. Daarbij is het bovendien geen probleem voor onze medewerkers om je van het juiste advies te voorzien.

Tarief
€ 8,50 Voorfietskosten per afspraak

€ 9,50 per kwartier*
* Minimale afname is 30 minuten

Bel vandaag nog naar 078-2057028 om een afspraak te maken of klik op de knop hieronder. Je wordt snel en voordelig geholpen zonder abonnement!

Wij staan elke dag voor je klaar in Papendrecht!

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb